Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

6 hónap után

A nyáron a hajam folyamatosan nőtt, minden rendben volt vele. A rövid hajat megszerettem és a nyár folyamán többször is levágattam nagyon rövidre. Nem tudom, hogy ez erősítette-e a beültetett hajszálakat, de a szellőzés miatt úgy gondolom mindenképpen jót tett.

Egész nyáron sokat sportoltam de ez nem okozott semmiféle problémát.

A nyár második felében viszont volt egy 2-3 hetes intervallum amikor is folyamatosan „bizsergett” a fejbőröm. Nem volt fájdalmas, sem viszkető csak enyhe bizsergést éreztem.

Gondoltam, hogy felkeresem a doktornőt és megkérdezem mi az oka, de aztán elmúlt ez az érzés és így nem mentem el a rendelőbe.

Most ősszel esedékes a 9. havi kontroll amiről szintén beszámolok hamarosan.


Hajátültetés után 6 hónappal (kontroll a HairHungary klinikán):

0 Tovább

Képek a hajátültetés után 4 hónappal

  

A kontroll során készült fényképek a HairHungary Klinikán

0 Tovább

Műtét utáni időszak

A műtét utáni időszakra kaptam fájdalomcsillapító tablettákat arra az esetre, ha éjszaka fájna a fejem a beavatkozás helyén. Szerencsére a tabletták bevételére nem került sor, mivel a fájdalom csak olyan minimális mértékű volt, hogy tudtam tőle aludni. Az viszont egy kicsit furcsa volt, hogy szinte ülő helyzetben kellett aludnom néhány napig.

A javaslatnak megfelelően három napig ki sem mozdultam a lakásból. Ez nem esett nehezemre mivel kint amúgy is hideg, havas idő volt. A HairHungary klinikán kapott fertőtlenítő oldattal két óránként kellett a műtéti beavatkozás helyét kezelni. Három hétig tartózkodnom kellett minden megerőltető fizikai munkától, ezt szigorúan be is tartottam, így az otthoni háztartási munkák alól is felmentést kaptam. :-) Kellemesen telt a három hét.

 
Az 1 hetes köztes kontrollon mindent rendben talált a doktornő.

Hajátültetésem után egy héttel a hegeken keletkezett pörkök leváltak a fejbőrömről, a tarkómon viszont pár kivételi hely begyulladt, de ezek egy-két napon belül meggyógyultak.

Ahogy a doktornő is elmondta, három-négy hét után a beültetett hajszálak elkezdtek kihullani. A fejbőröm ezen a területen enyhén vöröses volt. Bepanten kenőccsel kezeltem, így ez a vörösség később fokozatosan visszahúzódott.

A következő várakozási időszakról rövidesen beszámolok.

0 Tovább

Miért döntöttem a hajátültetés mellett?

Talán azért, mert fiatalok között dolgozom és reggelente a tükörbe nézve napról napra egyre inkább zavart ritkuló hajam. Még úgy is, hogy koromat figyelembe véve talán átlagos volt a hajsűrűségem.

Bár volt egy ismerősöm, aki sok évvel ezelőtt átesett egy sikertelen hajátültetésen, és ez kissé visszafogottá tett. A végső lökést az átültetés felé egy hirdetés adta meg. Ekkor kezdtem el az interneten keresgélni ezzel kapcsolatosan. Majdnem minden hazai cég kínálatát elolvastam, de a legszimpatikusabbnak a HairHungary anyagát találtam. Az is szempont volt, hogy lakóhelyemhez közel van.

Így bejelentkeztem és az adott időpontban megjelentem a konzultáción. Ott egy kedves doktornő megnézte a hajam és tájékoztatott a műtét várható lefolyásáról. Majd e-mailben kaptam egy árajánlatot. Ezt alaposan végiggondoltam és a családommal karöltve úgy döntöttem, hogy vállalom a beavatkozást.

Néhány kép a kiindulási állapotról:
    

oldalról:
  

0 Tovább

Hajátültetés a HairHungary klinikán - Blog

blogavatar

Bontovics Imre vagyok és a HairHungary klinikát választottam a hajátültetésem miatt. Ebben a blogban szeretnék azoknak segíteni, akik egyelőre még döntés előtt állnak, mivel egy ilyen beavatkozás számos kérdést vet fel. Tapasztalataimmal és a klinikáról alkotott képpel remélem segíteni tudok.

Utolsó kommentek